JUNGacademie Nederland
                                                                                           Opleiding tot Analytisch Therapeut

                                                          

 JUNGacademie   Colleges   

 

Qigong: "De Vijf Dieren"

door Luigi Kwas 

 

Zondag 19 maart 2017  12:00 - 16:00 uur

JVATN geaccrediteerd

Dit JUNGcollege/Workshop is toegankelijk voor iedereen. Je kan de oefeningen die gegeven worden zowel voor je eigen ontwikkeling als therapeutisch gebruiken.
Qigong betekent energiewerk en wordt al meer dan 5000 jaar beoefend om het lichaam gezond te houden en geestelijke ontwikkeling te bevorderen. Het wordt ook wel Chinese Yoga genoemd. Met Qigong leer je in eerste instantie je eigen levensenergie beheersen, maar kan ook therapeutisch ingezet worden. Beiden zullen aan bod komen.


In dit JUNGwerkcollege zal je eerst de belangrijke basishouding (de Zhan Zhuan) van Qigong leren, , en daarna zal ingegaan worden op de 5 dieren Qigong. De 5 Dieren Qigong (Wu Qin Xi) is volgens de oude tekst, samengesteld door een bekende Chinese chirurg uit de provincie Anhui genaamd Hua Tuo (2e eeuw na Christus). De oefeningen zijn gebaseerd op het gedrag van 5 dieren, en zullen je in aanraking brengen met de archetypische energieën van deze dieren die we allemaal in ons dragen. De vijf dieren zijn de Tijger, het Hert, de Beer, de Aap en de Vogel

Over Luigi Kwas 

Luigi Kwas woont in Haarlem en heeft een HBO+ achtergrond. Hij doet al meer dan 40 jaar aan topsport, waarvan bijna 30 jaar aan oosterse krijgskunsten, Taijiquan, Qigong en Meditatie en geeft daar sinds 1998 les in. Hij traint met topmeesters uit China, Taiwan en Japan en is daarnaast een gecertificeerde Counselor/Coach, Medisch Qigong therapeut, Sportmasseur en Personal Trainer Body & Mind. Luigi behandelt mensen al sinds 1994 en is oprichter van EVI Consulting www.eclectvision.nl en stichting EVI M.A.S.T.E.R.S. www.evimasters.nl. Heb je meer vragen, bel hem gerust op 0643055822.

 

Zondag 19 maart 2017  12:00 - 16:00 uur

Entree: 25 euro

Locatie: Brouwersgracht 270A, Amsterdam 

Hier aanmelden